
Przykładowe menu
Zdrowe żywienie
Kliknięcie w wybraną dietę otwiera menu.
Dieta OFFICE
II ŚNIADANIE:
Krem ze swieżych pomidorów pachnący bazylia
OBIAD:
Wstażki z piersi kurczaka podane z pieczonym ziemniakiem i kapustą kiszoną
PODWIECZOREK:
Koktajl truskawkowy
Krem ze swieżych pomidorów pachnący bazylia
OBIAD:
Wstażki z piersi kurczaka podane z pieczonym ziemniakiem i kapustą kiszoną
PODWIECZOREK:
Koktajl truskawkowy
Dieta 1200
ŚNIADANIE:
Kanapka z hummusem podana z pomidorkami koktajlowymi, rukolą i pestkami dyni
II ŚNIADANIE:
Sałatka owocowa z kiwi, jagodami podana z orzechami włoskimi i cynamonem
OBIAD:
Aromatyczny filet z kurczaka podany z ryżem brązowym, brokułem i fasolką szparagową
PODWIECZOREK:
Zupa marchewkowa z pestkami dyni i nasionami słonecznika
KOLACJA:
Pieczone bataty z dipem jogurtowym
Kanapka z hummusem podana z pomidorkami koktajlowymi, rukolą i pestkami dyni
II ŚNIADANIE:
Sałatka owocowa z kiwi, jagodami podana z orzechami włoskimi i cynamonem
OBIAD:
Aromatyczny filet z kurczaka podany z ryżem brązowym, brokułem i fasolką szparagową
PODWIECZOREK:
Zupa marchewkowa z pestkami dyni i nasionami słonecznika
KOLACJA:
Pieczone bataty z dipem jogurtowym
Dieta 1500
ŚNIADANIE:
Domowa granola z jogurtem naturalnym, kiwi i borówkami
II ŚNIADANIE:
Klasyczna sałatka grecka
OBIAD:
Kurczak duszony w sosie pietruszkowym podany z kaszą gryczaną i sałatką z marchwi
PODWIECZOREK:
Krem z brokułów z pestkami dyni i nasionami słonecznika
KOLACJA:
Sałatka warzywna z mozzarellą i kiełkami rzodkiewek.
Domowa granola z jogurtem naturalnym, kiwi i borówkami
II ŚNIADANIE:
Klasyczna sałatka grecka
OBIAD:
Kurczak duszony w sosie pietruszkowym podany z kaszą gryczaną i sałatką z marchwi
PODWIECZOREK:
Krem z brokułów z pestkami dyni i nasionami słonecznika
KOLACJA:
Sałatka warzywna z mozzarellą i kiełkami rzodkiewek.
Dieta 1800
ŚNIADANIE:
Tatar z łososia
II ŚNIADANIE:
Aromatyczna gruszka z orzechami włoskimi
OBIAD:
Dietetyczny stek z sałatką warzywną
PODWIECZOREK:
Smoothie z banana i pomarańczy
KOLACJA:
Sałatka brokułowa z grillowaną piersią z kurczaka sosem czosnkowo-koperkowym i nasionami słonecznika.
Tatar z łososia
II ŚNIADANIE:
Aromatyczna gruszka z orzechami włoskimi
OBIAD:
Dietetyczny stek z sałatką warzywną
PODWIECZOREK:
Smoothie z banana i pomarańczy
KOLACJA:
Sałatka brokułowa z grillowaną piersią z kurczaka sosem czosnkowo-koperkowym i nasionami słonecznika.
Dieta VEGE+ryba
ŚNIADANIE:
Muffiny jajeczno-warzywne podane z pomidorkami koktajlowymi i rukolą
II ŚNIADANIE:
Sałatka z tuńczykiem podana z makaronem pełnoziarnistym i kukurydzą
OBIAD:
Kotleciki z fasoli i marchewki z dodatkiem sałatki warzywnej
PODWIECZOREK:
Krem z kalafiora z dodatkiem nasion słonecznika
KOLACJA:
Pieczone warzywa z dipem czosnkowym
Muffiny jajeczno-warzywne podane z pomidorkami koktajlowymi i rukolą
II ŚNIADANIE:
Sałatka z tuńczykiem podana z makaronem pełnoziarnistym i kukurydzą
OBIAD:
Kotleciki z fasoli i marchewki z dodatkiem sałatki warzywnej
PODWIECZOREK:
Krem z kalafiora z dodatkiem nasion słonecznika
KOLACJA:
Pieczone warzywa z dipem czosnkowym
Dieta ACTIV
ŚNIADANIE:
Omlet z warzywami z sałatką z pomidora i rzodkiewką
II ŚNIADANIE:
Placuszki z cukinii podane z pomidorkami koktajlowymi i świeżą rukolą
OBIAD:
Gulasz z indyka podany z fasolką szparagową i makaronem pełnoziarnistym
PODWIECZOREK:
Tortilla z pastą brokułowo-serową
KOLACJA:
Szaszłyki drobiowe z warzywami
Omlet z warzywami z sałatką z pomidora i rzodkiewką
II ŚNIADANIE:
Placuszki z cukinii podane z pomidorkami koktajlowymi i świeżą rukolą
OBIAD:
Gulasz z indyka podany z fasolką szparagową i makaronem pełnoziarnistym
PODWIECZOREK:
Tortilla z pastą brokułowo-serową
KOLACJA:
Szaszłyki drobiowe z warzywami
Umów się na konsultację dietetyczną:
Katarzyna Morawska
694 439 948
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
694 439 948
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.