Hotel Aleksander
MENU

Menu sezonowe

Zastanawialiśmy się, jak dobrze rozpocząć 2018 rok. Jaką stworzyć pierwszą w tym roku wkładkę sezonową.
W Aleksandrze eksperymentujemy ze smakami i lubimy nowości. Od wielu lat serwujemy sprawdzone potrawy i jednocześnie doskonalimy nasze receptury, ale także poszukujemy. Inspirujemy się kuchniami świata, czerpiemy z sezonowych produktów, analizujemy trendy kulinarne.
Z początkiem roku zdecydowaliśmy się jednak nie wyruszać w odległe gastronomiczne krainy a docenić to, co nasze i znane od pokoleń. Postanowiliśmy przygotować typowe polskie smaki. Połączyliśmy tradycyjne przepisy i nowatorskie akcenty, a efekt... naszym zdaniem jest świetny. Zapraszamy do sprawdzenia!

W zimnym styczniu przygotowaliśmy syte i konkretne dania. Jest w 100% mięsnie. Do posiłków proponujemy zimowe, rozgrzewające trunki a na deser racuchy cioci Lusi!

Kuchnia Polska w Aleksandrze

Rezerwacja stolików:
 
tel. 54 412-66-66
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
 

Informujemy, że na naszej stronie internetowej używamy plików cookie (ciasteczek), które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie zgodnie z aktualnymi ustawieniami swojej przeglądarki. Czytaj więcej